Chef de Suisine logo

Chef de Cuisine

Catering made easy

Få styr på bestillinger og fakturering, så du kan fokusere på maden.

Fordele ved Chef de Cuisine

Koncept med Chef de Cuisine er for at effektiviserer arbejdsgange og minimerer madspildet i forbindelse med bestilling af frokostordning, buffet eller andre cateringprodukter. Desuden Chef de Cuisine har også andre fordele:

Undgå manuelle fejl

Når store mængder information skal overleveres i en travl hverdag, er det svært at undgå menneskelige fejl fra tid til anden. Igennem vores system foregår alt automatisk. Dine kunder opretter selv de data, som der skal bruges i ordrehåndteringen og vores system tager sig af håndtering af alt fra bestilling til produktion, levering og fakturering. Vi ved, at en enkelt fejl typisk kan koste fra 650kr og op til flere tusinde og i værste tilfælde et godt kundeforhold. Vi hjælper dig med at fjerne bekymringerne og eventuelle omkostninger.


Oplev mersalg - når det bliver nemt

Vi gør det nemt, tilgængeligt og fleksibelt for dine kunder at bestille ekstra tilvalg til for eksempel møder og personalekomsammener.

Samtidig har du muligheden for at skabe mersalg ved dine eksisterende kunder gennem vores features som for eksempel take-home ordningen. Det vil sige, at hver enkelt medarbejder hos dine kunder selv kan logge ind og bestille aftensmad med hjem, som bliver leveret sammen med den almindelige levering - lige til at tage med hjem og varme op eller servere kold.


Lad din virksomhed vokse

Vi hjælper dig, så du ikke behøver at tænke på de daglige rutiner og i stedet kan fokusere din energi på dine kunder og lade din virksomhed vokse, uden de administrative byrder vokser med. Vi bygger et administrationscenter til dig, hvor du kan administrere mere end ét selskab, hvis du skulle have brug for det. Igennem vores system får du et fantastisk overblik blandt andet med dit eget dash-board.

Overblik over salg og produktion

Vi sikrer dig et komplet datagrundlag for din historik og fremtiden, så du bedre kan navigere din virksomhed. Du får fuldt overblik over salg og produktion. Det betyder, at du nemmere kan disponere over tid og personale og mindske madspild.


Øget kundeservice

Dine kunder vil gerne have det nemt. Med Chef de Cuisine kommer du til at tilbyde en bedre oplevelse for dine kunder, og det skaber loyalitet. Dine kunder oplever nu kun at få det antal kuverter som de har behov for. Samt de på en nem måde kan undgå for meget madspild. Din tilgængelighed overfor kunderne øges, og du giver dine kunder mulighed for at bestille hos dig, når kunden har tid og ikke omvendt.


Kontakt os for demo
diagram over Chef de Cuisine til ERP system

Frokostordning, buffet eller
noget helt tredie?

Chef de Cuisine (CDC) integreres let med jeres eksisterende setup og kan tilpasses individuelle opsætninger. De faste elementer i systemet er brugerens adgang til tilmelding og afmelding af deltagelse i f.eks., frokostordningen på en given dag. Det foregår via en app.

Alle tilmeldinger samles i CDC og den administrative medarbejder kan dermed kontrollere bestillingerne, inden de videresendes til ordre.


Jørgen Thomsen fra Chef de Cuisine

Jørgen Thomsen

jto@chef-de-cuisine.dk

Bliv kontaktet og hør om dine muligheder

Jeg accepterer Chef de Cuisines privatlivspolitik