Chef de Suisine logo

Chef de Cuisine

Catering made easy

Få styr på bestillinger og fakturering, så du kan fokusere på maden.

Undgå madspild

Er I trætte af at smide mad ud efter frokost i jeres virksomhed? Så få styr på madspild i kantinen med Chef de Cuisine.

Chef de Cuisine er et koncept til at effektivisere arbejdsgangene og minimere madspild i forbindelse med bestilling og håndtering af frokostordning og buffeter.

Hold styr på antallet af spisende til frokost i jeres kantine og om der er evt. mødegæster som skal spise med.

Chef de Cuisine (CDC) integreres let med jeres eksisterende setup og kan tilpasses individuelle opsætninger. De faste elementer i systemet er brugernes adgang til til-og afmelding af deltagelse i f.eks. frokostordningen på en given dag.

Alle tilmeldinger samles i CDC og I den administrative backend, hvor der er nemt og enkelt at se det samlede antal kuverter der skal laves til frokost.

Kontakt os for demo
Chef de Cuisine - Frokostapp
diagram over Chef de Cuisine til ERP system

Frokostordning, buffet eller
noget helt tredie?

Chef de Cuisine giver jer:
  • Undgå madspild. (overblik over antal kuverter)
  • Håndtering af mødeforplejninger.
  • Se ugens menukort.
  • App til hver enkelte medarbejder.
  • Ugeoverblik over antal tilmeldinger.
Flere fordele

Jørgen Thomsen fra Chef de Cuisine

Jørgen Thomsen

jto@chef-de-cuisine.dk

Bliv kontaktet og hør om dine muligheder

Jeg accepterer Chef de Cuisines privatlivspolitik

Sitemap